Palautukset


Palautuksista sovitaan aina ennakkoon. Mikäli sinulla on tarve palauttaa tuotteita, olethan ystävällisesti yhteydessä ensin asiakaspalveluun, niin saat tarkemmat ohjeet.


Huomaathan, että määrämittaan leikatuilla kankailla ja muilla asiakkaalle tilauksesta räätälöidyillä tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista peruutus- ja palautusoikeutta.


Vastaanotettuasi tilauksen, tarkastathan tuotteen. Mikäli huomaat toimituksessa virheen, esimerkiksi väärän tuotteen, otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalvelun sähköpostiin.

Korvaamme virheellisen tuotteen aina kuin mahdollista uudella vastaavalla tuotteella.

Tummat digitaalisesti vaalealle pohjalle painetut kankaat saattavat pesussa tuottaa hienoa valkeaa haituvaa kankaan pintaan. Tämä ei ole virhe vaan kyseisellä menetelmällä tuotettujen kankaiden ominaisuus. Haituuntumista ehkäiset parhaiten noudattamalla valmistajan pesuohjeita.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen omatoimisesti sopimatta asiasta ennakkoon kauppiaan kanssa, kauppias ei vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista ja pidättää oikeuden laskuttaa asiakkaalta palautuksesta kauppiaalle aiheutuneet kulut.

Mikäli sinulla on kysyttävää niin ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä sähköpostitse info@ompelusoppi.fi

tai puhelimitse 044 245 0230. Jos emme vastaa niin jätä soittopyyntö ja soitamme takaisin mahdollisiman pian.