Rakkaudesta ompeluun

Ompelusoppi.fi on yhden naisen yritys, joka on perustettu rakkaudesta vaateompeluun ja vastuullisesti tuotettuihin tekstiileihin. Ompelusoppi.fi tarjoaa asiakkailleen kankaita, jotka on valmistettu vastuullisesti ja  kestävää kehitystä edistäen. Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja, jotka on valmistettu luonnonvaroja tehokkaammin hyödyntäen, ympäristöystävällisemmin tai kierrätysraaka-aineita hyödyntäen.


Kankaita vastuullisilta toimijoilta ympäristöä ja ihmisten terveyttä kunnioittaen 

Tuotteiden hankintaprosessissa kiinnitämme huomiota siihen, että kankaamme tulevat toimittajilta joiden toiminta noudattaa jotakin tunnetuista kansainvälisistä sertifiointijärjestelmistä kuten Öko-tex tai GOTS. Huomioimme tavarantoimittajiemme osalta myös tekstiilien tuotantoprosessien ja painatuksen vastuullisuutta. Meille ei riitä, että esimerkiksi kankaan raaka-aine on luomutuotettua, vaan pyrimme hankkimaan tuotteemme toimijoilta, joiden tuotantoprosesseissa on huomioitu vastuullisuus- ja ympäristöasiat. Meille on tärkeää että kankaiden valmistusprosesseissa on huolehdittu muun muassa jätevesien käsittelystä ja siten ympäristön suojelusta.


Vahva kemikaaliturvallisuuden osaaminen - kemiat kohdallaan

Yrityksen ohjaksissa toimii Susanna. 

Susannalla on pitkä kokemus kemianteollisuudesta ja kemikaalien tuoteturvallisuusarvioinnesta sekä kemian alan lainsäädännöstä. Tämä antaa hyvän pohjan arvioida myös tekstiilien kemikaaliturvallisuutta faktoihin ja tutkimustietoon pohjautuen.

Kemikaaliturvallisuuden asiantuntemus ja intohimo vaateompeluun kuljettavat tätä yritystä eteenpäin. Haluamme olla hyvän mielen Ompelusoppi, josta saa tarvikkeita oman ompeluinspiraation toteuttamiseen hyvällä omallatunnolla. Panostamme kankaiden laadukkuuteen, siihen että kankaistamme voi tehdä vaatteita jotka kestävät käyttäjältä toiselle ja ovat turvallisia käyttää.