Toimitusehdot

Yleistä

Ompelusoppi.fi on Sumae Oy:n (y-tunnus 2903740-5)  verkkokauppa. Sumae Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Ompelusoppi.fi myy kankaita ja ompelutarvikkeita yksityishenkilöille Suomeen.

Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan jolloin asioiminen on jatkossa nopeampaa. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit oman tilisi kautta helposti seurata tilauksen käsittelyä ja tilauksiasi. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan kanssa, otathan yhteyttä meihin ensisijaisesti sähköpostitse. Voit myös soittaa meille numeroon 044 245 0230.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimiiVerifone Finland Oy. Voit maksaa ostokset yleisimmillä suomalaisten pankkien verkkopankkimaksupainikkeilla, Visa ja Mastercard -korteilla (osamaksun ehdot ja kulut näet toimitustavan valinnan jälkeen).

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Ompelusoppi / Sumae Oy

Verifone Finland Oy Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa 


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut sekä Matkahuollon Lähellä-paketti.

Postin pakettitoimitukset voit valita kassalla joko noudettavaksi Postista tai Postin pakettiautomaatista. Pidätämme oikeuden lähettää pienikokoiset lähetykset myös päiväpostin mukana suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun joko postin pikkupakettina (seurantakoodilla) tai alle 500g lähetykset tavallisena kirjeenä (ei seurantakoodia).

Huomaathan että Posti säilyttää lähetyksiä vain 7vrk ajan. Noutamattomat lähetykset palautuvat lähettäjälle. Siksi suosittelemme seuraamaan paketin kulkua Postin sivulla sen jälkeen, kun olet saanut toimitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Postipaketti 6,00 €, Matkahuolto 6,50 €.

Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle ja lisäksi kauppias pidättää itsellään oikeuden periä palautuneesta lähetyksestä aineutuneet kulut asiakkaalta.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tilaukset käsitellään ja toimitetaan 3-5 vuorokaudessa, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Lähetyksiä toimitetaan Matkahuollon kuljetettavaksi pääsääntöisesti vain maanantaisin. 

Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituspäivämäärästä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Määrämittaan leikatuilla kankailla tai muilla asiakkaalle tilauksesta räätälöidyillä tuotteilla ei kuitenkaan ole palautus- tai vaihto-oikeutta (Kuluttajansuojalaki KSL 6.luku 16§).

Tilauksen noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat toimituskulut ellei kauppiaan kanssa ole etukäteen toisin sovittu. Palautukset ja vaihdot sovitaan aina etukäteen. Kauppiaalla on oikeus laskuttaa asiakkaalta palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut.

Viallinen tuote pyritään korvaamaan vastaavalla tuotteella. Mikäli se ei ole mahdollista, sovitaan siitä erikseen kauppiaan kanssa.

Saatuasi tuotteen tarkista tuotteen kunto ja jos havaitset virheen, ilmoita siitä viipymättä kauppiaalle asiakaspalvelun sähköpostiin.
Jos tuotteesi pakkaus on rikkoutunut matkalla, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Otathan yhteyttä myös meihin.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin osoitteessa info@ompelusoppi.fi. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 044 245 0230. Tarvittaessa jätä meille soittopyyntö niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.