Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege

Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege
Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege Mystic Space Hope (Vihreä) joustocollege
2,55 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää


Pehmeä puuvillaelastaanijoustocollege luomupuuvillaa Astrokatzen tuotannosta.

Tämä on pehmeää ja melko hyvin laskeutuvaa ja joustavaa. Kuosi on digitaalisesti painettu valkoiselle pohjalle. Sopii hyvin kaikenlaiseen vaateompeluun.

Kangas on valmistettu ja painettu GOTS-standardeja noudattavalla tehtaalla Euroopassa.

Raportin koko noin 125cm. Leikkaamme kankaan aina siitä kohdasta mihin edellinen leikkuu on loppunut. Jos haluat koko raportin, tilaa vähintään 1,3m. Jos taas haluat enemmän vapautta sommitella väriliukuja vaatteeseen, suosittelen, että tilaat 2,0m jolloin saat enemmän vaihtoehtoja mistä kohtaa väriliukua kaavan eri osat haluat leikata.


Kankaan koostumus 95 % luomupuuvilla, 5 % elastaani.

Neliöpaino noin 210 g/m2

Kankaan leveys noin 150cm.


Valmistajan pesuohje: hienopesu 40 C nurin käännettynä valkaisuaineettomalla hienopesuaineella. Ei rumpukuivausta.

VINKKI! Kankaan painatus on tehty valkoiselle pohjalle ja käytössä pintaan ajan mittaan voi muodostua hienoa valkeaa haitua, joka on kankaalle ominaista. Pesunukan ilmaantumista voi vähentää pesemällä vaatteet nurin käännettynä, erillään hankaavista kankaista kuten frotee ja kovapintaiset kankaat ja täyttämällä pesukoneen sopivalla määrällä pyykkiä (ei liikaa eikä liian vähän)

Valmistaja suosittelee ompeluun ohuita koon 70 neuloja.


Kankaat myydän 10 cm välein ( 10cm = 1 dm = 1 kpl). Halutessasi esim. yhden metrin (100cm) kangasta, valitse 10kpl. Minimitilaus 40cm (4 kpl).

Paino:
0.04 kg
Arvostelut 0 arvostelua