Silityskuvio - tilaustuote

Silityskuvio - tilaustuote
Silityskuvio - tilaustuote Silityskuvio - tilaustuote Musta Magenta (pinkki) Vihreä Glitterefekti kulta (ei Ökotex 100) Taivaansininen Hopea Tummansininen (navy) Vaalea violetti
8,50 €
10,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 5 - 20 työpäivää

Valmistamme tilauksesta vaatteisiin silitettäviä kuvioita silityskalvosta. Kuvion kiinnitys onnistuu kotisilitysraudalla tai lämpöprässillä. Ohjeet kiinnittämiseen lähetetään silityskuvion mukana.

Valittavanasi on vaatteisiin kokomerkkejä kirjoita tilauksen lisätietoihin minkä kokonumeron ja kuvion haluat. Kuvioista valittavanasi on seuraavat kuvat:

1. Tähti

2. Puhekupla

3.Maaliroiske

4. Auto

5. Sydän

6. Pilvi

7. Dino

8. Valas


Yhden tilausyksikön hinnalla saat 20kpl kokomerkkejä.

Voit valita yhden värin (valitse tuotteen valikosta) ja lisäksi 1-2 kuviota ja halutessasi 1-2 eri kokonumeroa. Kirjoita valintasi tilauksen viesti/lisätietokenttään.

Kokomerkkien halkaisija kuviosta riippuen noin 3-4cm.


Lisäksi on tilauksesta mahdollista ostaa muita kuvioita. Lähetä meille sähköpostia minkä kuvion haluaisit (kuvio, koko, väritoive), annamme sinulle tarjouksen ja arvion toimitusajasta.


Käytämämme yksiväriset silityskalvot ovat Ökotex 100 class 1 standardin mukaan valmistettuja. Tämä tarkoittaa, että ne eivät sisällä esimerkiksi haitallisia väriaineita, raskasmetalleja tai pehmentimiä. Ko. kalvot sopivat siten myös lastenvaatteisiin ja suoraan ihokontaktiin.

Jotkut erikoiskalvot kuten glitter-efektikalvot eivät ole Ökotex standardoituja, mutta tulevat luotettavalta Eurooppalaiselta toimittajalta. Näitä kalvoja suosittelemme kuitenkin vain vaatteen ulkopintaan, ei siis esim. kokomerkeiksi ihoa vasten.

Kuviot kestävät normaalin 60 asteen pesukonepesun. Kuviot voi kiinnittää puuvilla- ja polyesterpohjaisille kankaille. Erittäin joustaville materiaaleille kuten urheilulycralle kalvoa ei suositella, koska se ei jousta.

Pituus:
300 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua