Meetmilk Grain Jacquard joustamaton vaatetuskangas Blueberry

Meetmilk Grain Jacquard joustamaton vaatetuskangas Blueberry
Meetmilk Grain Jacquard joustamaton vaatetuskangas Blueberry Meetmilk Grain Jacquard joustamaton vaatetuskangas Blueberry
2,35 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tanskalaisen MeetMilkin twill vaatetuskangas on 100% lyocell-kuitua, joka on selluloosapohjainen muuntokuitu. Kangas on valmistettu  TENCEL™-kuiduista, joka on Lenzingin valmistava lyocell-kuitu.

Tämä jacquardkudottu lyocell kangas on monikäyttöinen kaunisti laskeutuva vaatetuskangas, joka perinteisen viskoosin tapaan erittäin miellyttävä iholla. Kangas tasaa lämpötilaa iholla siten, että tuntuu viileältä iholla lämpimällä säällä ja lämmittää viileämmällä säällä.

Lyocell-kuitu on myös ominaisuuksiltaan antibakteerinen ja sen kosteudensiirtokyvyn ansiosta sopii hyvin myös herkälle iholle.

Tencel ei rypisty helposti ja tarvittaessa siliää vaivattomasti kevyellä höyryllä. Se on iholla silkkimäinen, pehmeä ja sopii erittäin hyvin kaikenlaisiin puseroihin, mekkoihin, väljiin housuihin jne.

Tämä kangas on keskivahvaa ja siinä on kaunis struktuuripinta.

Kankaan paino noin 265g/m2, leveys n. 150cm.

Suunniteltu Tanskassa, valmistettu Turkissa.

Huom! Kankaan hulpiolla ajoittain epätasaisuutta, kankaan käyttöleveys on kuitenkin ykköslaatuinen.

Pesu 30 C, ei voimakasta linkousta, ei rumpukuvausta. Tarvittaessa silitys kevyellä höyryllä, 2 pisteen lämmöllä nurjalta.


Lenzing TENCEL (TM) lyocell valmistetaan eukalyptuspuusta energiatehokkaalla prosessilla, jossa yli 99% kemikaaleista kierrätetään prosessissa. Viskoosin valmistukseen verrattuna menetelmä on huomattavasti energiatehokkaampi ja se kuluttaa vettä ja kemikaaleja huomattavasti vähemmän ja lähes suljetussa prosessissa.Myydään 10cm välein, minimitilaus 0,4m = 5dm = 5 kpl.

Jos haluat yhden metrin, valitse 10 kpl = 10dm = 100 cm.Paino:
0.04 kg
Arvostelut 0 arvostelua