Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas

Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas
Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Lyocell twill joustamaton vaatetuskangas Tummansininen (navy) Musta Luonnonvalkoinen Poltettu oranssi Okrankeltainen Oliivinvihreä Viininpunainen Harmaa
2,09 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lyocell twill vaatetuskangas on 100% lyocell-kuitua (Kangas on valmistettu  TENCEL™-kuiduista, joka on Lenzingin valmistava lyocell-kuitu. Lyocell on selluloosapohjainen muuntokuitu.)

Tämö twill on monikäyttöinen kaunisti laskeutuva vaatetuskangas, joka perinteisen viskoosin tapaan erittäin miellyttävä iholla. Kangas tasaa lämpötilaa iholla siten, ettätuntuu viileältä iholla lämpimällä säällä ja lämmittää viileämmällä säällä.

Lyocell-kuitu on myös ominaisuuksiltaan antibakteerinen ja sen kosteudensiirtokyvyn ansiosta sopii hyvin myös herkälle iholle.

Kangas ei rypisty helposti ja tarvittaessa siliää vaivattomasti kevyellä höyryllä. Se on iholla silkkimäinen, pehmeä ja sopii erittäin hyvin kaikenlaisiin puseroihin, mekkoihin, väljiin housuihin jne.

Tämä kangas on keskivahva ja ei läpinäkyvää.

Kankaan paino noin 155g/m2, leveys n. 145cm.

Pesu 40 C, ei voimakasta linkousta, ei rumpukuvausta. Tarvittaessa silitys kevyellä höyryllä, 2 pisteen lämmöllä nurjalta.


Tencel/lyocell valmistetaan eukalyptuspuusta energiatehokkaalla prosessilla, jossa yli 99% kemikaaleista kierrätetään prosessissa. Viskoosin valmistukseen verrattuna menetelmä on huomattavasti energiatehokkaampi ja se kuluttaa vettä ja kemikaaleja huomattavasti vähemmän ja lähes suljetussa prosessissa.Myydään 10cm välein, minimitilaus 0,5m = 5dm = 5 kpl.

Jos haluat yhden metrin, valitse 10 kpl = 10dm = 100 cm.Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua