ENNAKKO Meetmilk Tencel twill joustamaton vaatetuskangas

ENNAKKO Meetmilk Tencel twill joustamaton vaatetuskangas
ENNAKKO Meetmilk Tencel twill joustamaton vaatetuskangas Kirkas vihreä Kirkas sininen Lohenpunainen Kirkas oranssi
2,06 €
2,29 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 20 - 100 työpäivää

Tämä tuote on ennakkotilattavissa - toimitusaika arviolta huhtikuussa. Jos tilaat tämän kankaan kanssa muita tuotteita, tilauksesi toimitetaan kokonaisuudessaan ennakkotilausten saavuttua. Toimitusaikataulun muutokset mahdollisia.


Tanskalaisen MeetMilkin twill vaatetuskangas on 100% lyocell-kuitua, joka on selluloosapohjainen muuntokuitu. 

Tencel twill on monikäyttöinen kaunisti laskeutuva vaatetuskangas, joka perinteisen viskoosin tapaan erittäin miellyttävä iholla. Kangas tasaa lämpötilaa iholla siten, ettätuntuu viileältä iholla lämpimällä säällä ja lämmittää viileämmällä säällä.

Lyocell-kuitu on myös ominaisuuksiltaan antibakteerinen ja sen kosteudensiirtokyvyn ansiosta sopii hyvin myös herkälle iholle.

Tencel ei rypisty helposti ja tarvittaessa siliää vaivattomasti kevyellä höyryllä. Se on iholla silkkimäinen, pehmeä ja sopii erittäin hyvin kaikenlaisiin puseroihin, mekkoihin, väljiin housuihin jne.

Tämä Tencel-twill on keskivahvaa.

Kankaan paino noin 175g/m2, leveys n. 145cm.

Pesu 40 C, ei voimakasta linkousta, ei rumpukuvausta. Tarvittaessa silitys kevyellä höyryllä, 2 pisteen lämmöllä nurjalta.


Tencel/lyocell valmistetaan eukalyptuspuusta energiatehokkaalla prosessilla, jossa yli 99% kemikaaleista kierrätetään prosessissa. Viskoosin valmistukseen verrattuna menetelmä on huomattavasti energiatehokkaampi ja se kuluttaa vettä ja kemikaaleja huomattavasti vähemmän ja lähes suljetussa prosessissa.Myydään 10cm välein, minimitilaus 0,5m = 5dm = 5 kpl.

Jos haluat yhden metrin, valitse 10 kpl = 10dm = 100 cm.Arvostelut 0 arvostelua